September 2019 op maandagavonden, Mindfulness groepstraining

Tweede reeks, deze keer op maandagavonden!
In kleine groepjes, Mindfulness groepstraining in Balise

Start:  maandagavond 30 september 2019
Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een aandachtsgerichte techniek om beter te leren omgaan met stress, gedachten en gevoelens. Met mindfulness train je infeite je aandacht zodat je bewuster in het leven staat en je betere keuzes kan maken in soms moeilijke situaties. Mindfulness leert je om veerkrachtig in het leven te staan en meer rust te vinden tijdens drukke veeleisende periodes. Onderzoek toont aan dat mindfulness zeer effectief is bij herval van depressie, chronische pijn, burn-out, angst en stress.

Wat houdt een 8-weken Mindfulness training in?

Een 8-weken training is volledig wetenschappelijk onderbouwd en is gebaseerd op Mindfulness based cognitive therapy (MBCT) en Mindfulness based stressreduction (MBSR). De therapie bestaat uit 8 aparte sessies van 2 uur.

Welke thema’s komen aan bod?

° Training van aandacht
° Cognitieve psychologie
° Stresshantering
° Emotieregulatie
° Compassie of mededogen
° Inzicht
° Meditatieve technieken
° Yoga
° …

Voor wie?

Deze training richt zich tot volwassenen vanaf 18 jaar die interesse hebben in mindfulness.
Het gaat door in kleine groepjes van min. 4 personen (en max. 6 personen) en dat helpt om voorbeeldjes uit het dagelijks leven aan te pakken.

Wanneer?

De training vindt plaats op maandagavond telkens van 20u tot 22u: 30/09, 7/10, 14/10, 21/10, 28/10, 04/11, 18/11 en 25/11.

Waar?

De training gaat door in Praktijk Balise, Brouwerijstraat 34 in Waregem.

Inschrijven?

Deze training kost €285 inclusief online syllabus, audiobestanden en thee tijdens de sessies. Gelieve je rechtstreeks in te schrijven via evelien_lobbestael@hotmail.com of bel 0498 40 77 60. Vooraf inschrijven is verplicht want de plaatsen zijn beperkt! We hopen alvast jou te mogen verwelkomen!

Terugbetaling

Sommige mutualiteiten geven terugbetaling. Gelieve hiervoor contact op te nemen met je mutualiteit.